Natalija Labavić

“Ključ efikasne i cjelovite pravne usluge leži u poznavanju businessa kojim se moj klijent bavi.”

Natalija posjeduje bogato iskustvo i znanje u području entertainment i medijske industrije, autorskog i trgovačkog prava te radnog prava, zaštite ljudskih prava i zaštite osobnih podataka.

Od 2005. g. savjetuje i zastupa brojne klijente, tržišne lidere, na domaćoj, EU i međunarodnoj razini.

Svoju karijeru je izgradila radeći rame uz rame s odvjetnicima iz cijelog svijeta. Provela je tri godine na Međunarodnom sudu u Haagu gdje je radila kao pravni asistent i pohađala brojne edukacije i seminare. Vraća se u Hrvatsku 2011. te pokreće vlastiti odvjetnički ured koji pomaže tvrtkama i pojedincima pronaći najbolja pravna rješenja. Njen “trademark” je holistički pristup odvjetništvu, u kojem promatra cjelokupnu poslovnu, a ne samo pravnu situaciju u kojoj se njeni klijenti nalaze te im pomaže kao strateški partner, a ne samo kao pravni savjetnik.

Gostujući je predavač na fakultetima i različitim strukovnim udrugama gdje teži prenijeti svoje znanje i iskustvo te inspirirati buduće generacije pravnica i pravnika.

Edukacije i certifikacije

Nakon što je diplomirala na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2005. g., Natalija je završila specijalistički studij na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu 2015. g., obranivši završni rad na temu ”Prijenos osobnih podataka iz EU u SAD temeljem Safe Harboura”.

Završila je i Akademiju za politički razvoj – program Vijeća Europe za mlade lidere, dok je znanje na području autorskog prava usavršila pohađajući CopyrightX Sveučilišta Harvard.

Natalija je 2021. završila i MBA Course na London School of Economics and Political Science te Business Coaching akademiju koju organizira PricewaterhouseCoopers, kao i brojne druge edukacije s ciljem usavršavanja ne samo pravnih znanja već stjecanja i drugih vještina korisnih za što uspješnije savjetovanje.

Položila je ispit za pravnog zastupnika za žigove i industrijski dizajn pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, a također je i licencirani izmiritelj.

Trebate li podršku u vašem poslovanju?

angažirajte nas
crossmenu