Natalija Labavić

Moja misija je pomoći klijentima u ostvarenju poslovnih ciljeva pružanjem što kvalitetnije pravne usluge na što jednostavniji i odvažan način.

Natalija posjeduje bogato iskustvo i znanje u području zabavne i medijske industrije, autorskog i trgovačkog prava te radnog prava, zaštite ljudskih prava i zaštite osobnih podataka. Posljednjih 15 godina savjetuje i zastupa brojne klijente, tržišne lidere, na domaćoj, EU i međunarodnoj razini.

Svoju karijeru je izgradila radeći rame uz rame s prestižnim odvjetnicima iz cijelog svijeta. Provela je tri godine na Međunarodnom sudu u Haagu gdje je pohađala i brojne edukacije i seminare te unaprjeđivala svoja znanja. 2011. godine se vratila u Hrvatsku gdje je pokrenula odvjetnički ured u kojem svakodnevno pomaže tvrtkama i pojedincima pronaći najbolje pravno rješenje po njihovoj mjeri.

Ono što Nataliju čini drugačijom je njen holistički pristup odvjetništvu, u kojem ona promatra cjelokupnu poslovnu, a ne samo pravnu situaciju u kojoj se njeni klijenti nalaze te im pomaže kao strateški partner, a ne samo kao pravni savjetnik.

Natalija je gostujući predavač na fakultetima i različitim strukovnim udrugama gdje teži prenijeti svoja bogata znanja i iskustva te osnažiti i inspirirati buduće generacije da slijede karijere u kojima je za njih sve moguće.

Edukacije i certifikacije

Nakon što je diplomirala na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2005. g., Natalija je završila specijalistički studij na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu 2015. g., obranivši završni rad na temu ”Prijenos osobnih podataka iz EU u SAD temeljem Safe Harbour-a”.

Završila je i Akademiju za politički razvoj – program Vijeća Europe za mlade lidere, dok je znanje na području autorskog prava usavršila pohađajući CopyrightX Sveučilišta Harvard.

Natalija je 2021. završila i MBA Course na London School of Economics and Political Science, kao i brojne druge edukacije s ciljem usavršavanja ne samo pravnih znanja već stjecanja i drugih vještina korisnih za što uspješnije vođenje poslovanja.

Položila je i ispit za pravnog zastupnika za žigove i industrijski dizajn pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, a osim toga je i licencirani izmiritelj.

Trebate li podršku u vašem poslovanju?

angažirajte nas
crossmenu