Uvjeti korištenja

Nositelj prava web stranice https://labavic.com (dalje u tekstu: web stranica Odvjetnički ured Natalija Labavić) je:

Odvjetnica Natalija Labavić

Jelenovac 38 E, 10000 Zagreb 

OIB: 50909750672

(dalje u tekstu: Odvjetnica Natalija Labavić, mi ili naši). 

ČLANAK 1.

PRIMJENJIVOST

1.1 U nastavku ćete pronaći uvjete korištenja naše web stranice. Ovi uvjeti korištenja odnose se isključivo na korištenje web stranice te ne predstavljaju uvjete korištenja usluga Odvjetnice Natalije Labavić koji su isključivo uređuju posebnim ugovorom o zastupanju i mjerodavnim propisima. Savjetujemo vam da prije korištenja naše web stranice pažljivo pročitate ove uvjete. Korištenjem ove web stranice slažete se s našim uvjetima. Sva odstupanja od ovih uvjeta bit će obvezujuća samo ako na njih pristanemo u pisanom obliku. Ovi uvjeti ne dovode u pitanje zakonska prava korisnika.

1.2 Kao uvjet vaše upotrebe naše stranice, jamčite da nećete koristiti našu stranicu u bilo koju svrhu koja je nezakonita ili zabranjena ovim uvjetima i obavijestima. Ne smijete koristiti našu web stranicu na bilo koji način koji bi mogao oštetiti, onemogućiti, preopteretiti ili narušiti našu web stranicu ili ometati korištenje naše web stranice od strane bilo koje druge strane.

1.3 Zadržavamo pravo promjene odredbi, uvjeta i obavijesti pod kojima se nudi web stranica Odvjetnički ured Natalija Labavić. Bilo kakve izmjene ovih uvjeta neće se primjenjivati na ugovore koji su već sklopljeni između vas i Odvjetnice Natalije Labavić.

1.4 Ovi uvjeti korištenja primjenjuju se samo na korištenje web stranice Odvjetnički ured Natalija Labavić.

1.5. Odvjetništvo je regulirana djelatnost kako Zakonom o odvjetništvu i drugim zakonima tako i brojnim propisima Hrvatske odvjetničke komore. Stoga je i ova web stranica sačinjena sukladno odredbama Hrvatske odvjetničke komore o web stranicama odvjetnika.

ČLANAK 2. 

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

2.1 Informacije dostupne na web stranici Odvjetnički ured Natalija Labavić, naročito pod odjeljkom Lega Lab nikada se ne smiju i ne mogu smatrati pravnim savjetom. Sve dostupne informacije su isključivo informativnog tipa te ne predstavljaju pravni savjet niti se ikada mogu smatrati savjetom za donošenjem Vaših odluka. Odvjetnica Natalija Labavić se ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja web stranice Odvjetnički ured Natalija Labavić.

2.2. Informacije dostupne na web stranici Odvjetnički ured Natalija Labavić mogu sadržavati netočnosti ili tipografske pogreške. Promjene se povremeno dodaju ovim informacijama. U bilo kojem trenutku možemo napraviti poboljšanja i/ili izmjene na web stranici Odvjetnički ured Natalija Labavić te Vas stoga pozivamo da ažurirane verzije pratite na web stranici.

2.3 Web stranica Odvjetnički ured Natalija Labavić može sadržavati poveznice na druge web stranice (“povezana web mjesta”). Povezana web-mjesta nisu pod našom kontrolom i nismo odgovorni za sadržaj bilo kojeg povezanog web-mjesta, uključujući bez ograničenja bilo koju poveznicu sadržanu na povezanom web-mjestu, ili bilo kakve promjene ili ažuriranja na povezanoj web stranici. 

ČLANAK 3. 

PRIVATNOST

Pružamo Vam sigurno web okruženje s odgovarajućim mjerama za zaštitu online prijenosa podataka. Pažljivo postupamo s osobnim podacima i obrađujemo ih u skladu s našom izjavom o privatnosti i kolačićima. Ovdje možete proučiti naša Pravila o zaštiti osobnih podataka koja se primjenjuju i na web stranicu Odvjetnički ured Natalija Labavić .

ČLANAK 4 .

AUTORSKO PRAVO

Sadržaj web stranice, kao i sama web stranica intelektualno suvlasništvo Odvjetničkog ureda Natalija Labavić. Osim ako nije drugačije navedeno, nijedan dio ove web stranice ne smije se reproducirati, distribuirati ili koristiti na bilo koji drugi način bez pismenog dopuštenja Odvjetnice Natalije Labavić.

Ovi uvjeti korištenja zadnje su ažurirani u lipnju 2023.

Trebate li podršku u vašem poslovanju?

angažirajte nas
crossmenu