Odvjetnički ured Natalija Labavić

Ključ efikasne i cjelovite pravne usluge leži u poznavanju businessa kojim se klijent bavi

Natalija posjeduje bogato iskustvo i znanje u području entertainment i medijske industrije, autorskog i trgovačkog prava te radnog prava, zaštite ljudskih prava i zaštite osobnih podataka.

Od 2005. g. savjetuje i zastupa brojne klijente, tržišne lidere, na domaćoj, EU i međunarodnoj razini.

Svoju karijeru je izgradila radeći rame uz rame s odvjetnicima iz cijelog svijeta. Provela je tri godine na Međunarodnom sudu u Haagu gdje je radila kao pravni asistent i pohađala brojne edukacije i seminare. Vraća se u Hrvatsku 2011. te pokreće vlastiti odvjetnički ured koji pomaže tvrtkama i pojedincima pronaći najbolja pravna rješenja. Njen “trademark” je holistički pristup odvjetništvu, u kojem promatra cjelokupnu poslovnu, a ne samo pravnu situaciju u kojoj se njeni klijenti nalaze te im pomaže kao strateški partner, a ne samo kao pravni savjetnik.

Gostujući je predavač na fakultetima i različitim strukovnim udrugama gdje teži prenijeti svoje znanje i iskustvo te inspirirati buduće generacije pravnica i pravnika.

Edukacije i certifikacije

Nakon što je diplomirala na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2005. g., Natalija je završila specijalistički studij na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu 2015. g., obranivši završni rad na temu ”Prijenos osobnih podataka iz EU u SAD temeljem Safe Harboura”.

Završila je i Akademiju za politički razvoj – program Vijeća Europe za mlade lidere, dok je znanje na području autorskog prava usavršila pohađajući CopyrightX Sveučilišta Harvard.

Natalija je 2021. završila i MBA Course na London School of Economics and Political Science te Business Coaching akademiju koju organizira PricewaterhouseCoopers, kao i brojne druge edukacije s ciljem usavršavanja ne samo pravnih znanja već stjecanja i drugih vještina korisnih za što uspješnije savjetovanje.

Položila je ispit za pravnog zastupnika za žigove i industrijski dizajn pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, a također je i licencirani izmiritelj.

Povezani uredi

Odvjetnički ured Natalija Labavić surađuje s timom povezanih odvjetničkih ureda već dugi niz godina. Specijalizirani pravnici s dugogodišnjim iskustvom međusobno surađuju da bi došli do pravnog i pravog rješenja za vas.

Trgovačko pravo i pravo društava, radno pravo, zemljišnoknjižno i stvarno pravo, ljudska prava
Sportsko pravo, medicinsko pravo, građansko pravo, parnično pravo, kazneno pravo
Građansko pravo, trgovačko pravo, IP, upravno pravo, ovršno pravo, ljudska prava

Poslujete na više tržišta regije?

Zadovoljstvo nam je da vam možemo pružiti sveobuhvatnu pravnu uslugu u svim zemljama regije, u suradnji s našim dugogodišnjim partnerskim odvjetničkim uredima.

Što dobivate u radu s nama?

Na prvom mjestu ponosni smo na iznimnu kvalitetu naše usluge koja nastaje kao rezultat posvećenosti vašim individualnim i specifičnim potrebama, detaljnim proučavanjem vaše industrije i usklađivanju s najboljim praksama u Hrvatskoj i inozemstvu.

Pomno pratimo globalne trendove i moderne tehnologije, sudjelujemo na konferencijama i seminarima koji obrađuju aktualne teme iz industrija naših klijenata te poslu pristupamo multidisciplinarno.

U radu s klijentima ono što nas izdvaja od ostalih je naša posvećenost, stalna dostupnost i odanost našim klijentima zbog čega smo ponosni da klijenti uz nas ostaju dugi niz godina te nam svaki dan iznova pružaju povjerenje u najdelikatnijim pravnim situacijama.

Poslujete i na tržištima regije?

Naš odvjetnički ured vam može pružiti sveobuhvatnu pravnu uslugu u svim zemljama regije, u suradnji s našim dugogodišnjim partnerskim odvjetničkim uredima.
angažirajte nas
crossmenu